18 september 2017

Grote ontmoetingsavond en informatiemarkt voor bewoners De Plantage


Op dinsdagavond 17 oktober a.s. organiseert de gemeente Geldermalsen speciaal voor de bewoners van nieuwbouwwijk De Plantage en de aangrenzende straten een Plantagemeeting. Hoe staat het er nu voor in de wijk, welke punten verdienen aandacht, hoe gaat de wijk verder groeien? 


Bewoners worden uitgenodigd met ambtenaren en bestuurders en vooral ook met elkaar in gesprek te gaan. In het Grand Café van het multifunctionele gebouw De Pluk wordt een uitgebreide informatiemarkt ingericht. Hier kunnen de bezoekers bij verschillende stands informatie krijgen over o.a. de aanleg van wegen, bouwbegeleiding, het groenbeheer, de realisatie van een Integraal Kind Centrum, duurzaam bouwen, archeologie en over de verdere inrichting en uitbreiding van de wijk.

De avond begint in de filmzaal met het vertonen van ‘De Plantage in vogelvlucht’, een korte film die onlangs met een drone is gemaakt.

Binnen de wijk en direct aangrenzende woonomgeving hebben alle bewoners inmiddels een  persoonlijke uitnodiging  ontvangen. Bezoekers moeten zich vooraf aanmelden via w.knippenburg@geldermalsen.nl

18 september 2017

Nog enkele woningen beschikbaar – De Noorderhof


Vlak voor de zomervakantie is Bunnik Projekten met project ‘De Noorderhof’ in verkoop gegaan. Het project telt 33 unieke woningen, gelegen in deelgebied De Bastide. De verkoop verloopt voorspoedig en er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Dit jaar wordt er nog gestart met de bouw van deze woningen!

Ben je op zoek naar een rijwoning, een hoekwoning of een ruime twee-onder-één-kapwoning en wil je volgend jaar al verhuizen? Kijk hier voor de verkoopprijzen en de actuele verkoopstand. 

18 september 2017

Start werkzaamheden Deelplan 2


Nu het noordelijke deel van de Plantage bijna gereed is, wordt er vanaf volgend jaar gebouwd ten zuiden van de Bentinckshof. De plannen zijn hiervoor het afgelopen jaar ontwikkeld. De komende maanden vinden de laatste onderzoeken plaats (archeologie, bodemgesteldheid etc.) en vanaf november 2017 wordt er gestart met het ‘bouwrijp maken’. Dit houdt in dat de gewassen van het land gaan, de grond vlak wordt gemaakt en dat de riolering en de wegen worden aangelegd. Vanaf medio 2018 worden de eerste woningen gebouwd in dit plandeel.

In totaal worden ca. 310 woningen gebouwd tussen 2018 en 2025. Dit zijn verschillende typen woningen; rijwoningen, twee-onder-een kap en vrijstaande woningen. Ook worden kavels uitgegeven waarvoor je je nu al kunt inschrijven. In dit plandeel realiseert Kleurrijk Wonen tevens een aantal huurwoningen.

Zodra de woningen in de verkoop gaan, wordt dit bekend gemaakt. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met de projectleider van De Plantage, de heer B. Friesen.

13 juni 2017

Start verkoop De Noorderhof – 15 juni 2017


Op donderdagavond 15 juni 2017 start Bunnik Projekten met de verkoop van het project De Noorderhof. Je bent deze avond van harte welkom in De Pluk (Rijksstraatweg 64 te Geldermalsen), tussen 17.00 en 19.30 uur. 

Het project De Noorderhof telt 33 unieke woningen en ligt in het hart van deelgebied De Bastide.

Tijdens de start van de verkoop kun je de verkoopbrochure en een inschrijfformulier ophalen. Je kunt je direct inschrijven op het bouwnummer (of de bouwnummers) van jouw keuze. Of je kunt jouw formulier later inleveren bij Makelaar Gerssen & Donkersloot Makelaars.

De inschrijving sluit op donderdag 22 juni 2017 om 9.00 uur, waarna de toewijzing zal plaatsvinden.

Voor informatie en verkoopprijzen kijk op de website.

Tot donderdag 15 juni aanstaande in De Pluk!

13 juni 2017

Informatiebijeenkomst: Start groep 3 in Kindcentrum De Plantage


Het Kindcentrum “De Plantage” groeit door voor kinderen tot en met groep 3. Na de zomervakantie wordt er gestart met het (basis)onderwijs, groep 3. Wij nodigen je van harte uit om de informatiebijeenkomst bij te wonen op dinsdagavond 20 juni a.s. om 19.30 uur in het Kindcentrum, Schoolhof 1 in Meteren. 

Met ingang van het nieuwe schooljaar wordt er met het (basis)onderwijs gestart. We gaan kleuters en leerlingen van groep 3 opnemen in het Kindcentrum “De Plantage. Op 1 januari 2017 zijn Stichting Fluvium en Stichting Peuterspeelzalen Geldermalsen en Neerijnen in de wijk aan de slag gegaan met de peuters en zij hebben al veel geleerd.

Na de zomer starten wij met een kleine groep leerlingen, maar gezien de bouwwerkzaamheden in de wijk zal de groep(en) een gestage groei gedurende het schooljaar laten zien. In overeenstemming met de doelstelling van het Kindcentrum zal ook de integratie en samenwerking met de peuterspeelzaal opgezet worden. Het komende anderhalf jaar vertoeven we in een tijdelijk gebouw waar de zaken goed op orde zijn.

In 2019 betrekken we een modern, energiezuinig en sprankelend nieuw gebouw dat ingericht is voor het moderne toekomstige onderwijs. Gemeente Geldermalsen, stichting Fluvium, SPGG en de medewerkers van het Kindcentrum bespreken hun wensen met de architect. De architect ontwerpt een schoolgebouw met de uitstraling die bij de wijk hoort. Alle partijen bekijken hoe het gebouw zo optimaal ingericht wordt voor samenleven en samen leren (onderwijs). De bruikbaarheid voor de toekomst en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Er is veel werk te verzetten, te overwegen en te bedenken. Met elkaar zorgen wij voor een Kindcentrum, waar de kinderen groeien en bloeien en waar we met zijn allen trots op zijn.

Aanmelden informatiebijeenkomst
Je kunt je aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 20 juni a.s. om 19.30 uur door een mail te sturen aan w.snel@meesteraafjesschool.nl en aan te geven met hoeveel personen je komt.

13 juni 2017

Nog enkele woningen: De Buitenplaats & De Bastide


In de projecten De Buitenplaats & De Bastide zijn nog enkele woningen beschikbaar.


De Buitenplaats

Dit project met zijn statige woningen heeft de bouwnummers 9, 10, 11 en 12 nog beschikbaar. Kies jij voor het woningtype Het Huys met maar liefst 5 kamers, een complete woning voor het hele gezin? 

Of kies je voor het woningtype De Hofstede? Een heerlijke hoekwoning met een perceeloppervlakte van bijna 200 m2 en rondom het huis genoeg ruimte om een de tuin helemaal naar wens in te richten.


De Bastide

Kies je voor het woonproject De Bastide? In dit woonproject is nog een 1 ruime twee-onder-een-kap woning beschikbaar, genaamd The Lodge. De bijzondere topgevel geeft dit huis een uniek karakter. Naar welk type gaat jouw voorkeur uit?

Meer informatie vind je op deze website

16 mei 2017

Brummelhuis: een uniek en persoonlijk ontwerp


In De Plantage is het heerlijk wonen. Brummelhuis heeft, passend in de sfeer van de wijk, deze stijlvolle vrijstaande woning ontworpen met een luxe uitstraling. 


De woning heeft vele indelingsmogelijkheden zodat je deze naar eigen wens en behoefte kunt inrichten. Met een Brummelhuis kies je net even anders!


Interesse? Kijk hier voor meer informatie

16 mei 2017

Begin juni 2017 in de verkoop – De Noorderhof


Begin juni 2017 neemt Bunnik Projekten haar nieuwe project “De Noorderhof” in de verkoop. Dit plan, bestaande uit 33 woningen, kenmerkt zich door de diversiteit aan woningtypes. 


Door deze diversiteit is er voor ieder wat wils: 17 rijwoningen, 10 hoekwoningen (met- of zonder garage), 4 twee-onder-een-kapwoningen en een tweetal appartementen.


Meer informatie over de exacte datum van de start van de verkoop vind je op de website van Bunnik Projekten. Daar kun je je ook aanmelden als geïnteresseerde, zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van de verkoopdatum. Ook kun je informatie inwinnen bij makelaar Gerssen & Donkersloot Makelaars of bellen via 0345-577377.

16 mei 2017

Aanleg groenzone & bomen


De Plantage wordt steeds groener. Afgelopen periode is de groenzone (wandelpad en gazons) langs de buitenzijde van De Bastide aangelegd en zijn de bomen aangeplant. Het is nu wachten op het opkomen van het gras.

28 maart 2017

Verkoopmanifestatie / Open Huizendag 1 april


Er komen weer volop kavels en woningen in verkoop. Waar kun je met dat nieuwe aanbod nu beter kennismaken dan tijdens de NVM Open Huizendag op zaterdag 1 april a.s. in ‘De Pluk’, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen?

Tussen 11.00 uur – 13.00 uur staan de makelaars, ontwikkelaars en de gemeente Geldermalsen klaar om de mogelijkheden toe te lichten. Een kavel? Een vrijstaande woning of juist geschakeld? Iets voor starters of juist iets voor doorstromers? Ze helpen je graag je droom te verwezenlijken.

Kom ook naar deze Verkoopmanifestatie / Open Huizendag op zaterdag 1 april. Er is een hapje & een drankje, rondleiding op De Plantage, knutselen voor de kinderen en een gratis schets van jouw droomhuis op één van de bouwkavels.