7 november 2017

Laatste twee rijwoningen Het Huys te koop – De Buitenplaats


Wil jij graag wonen in een statig huis met lekker veel ruimte? Kijk dan eens naar de laatste twee woningen Het Huys in nieuwbouwproject Het Kanteel in De Buitenplaats.


Deze woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 150m².  Zij worden opgeleverd inclusief grote uitbouw, vloerverwarming, compleet ingerichte badkamer én zonnepanelen. Heerlijk ruim en comfortabel wonen dus! Koopsom vanaf € 261.200,- v.o.n. Meer weten over deze laatste twee woningen? Bekijk de woningen of bel met Van Kessel & Van Gellicum Makelaars op telefoonnummer 0345 – 58 80 90.

7 november 2017

De Noorderhof: nog 1 woning beschikbaar!


Er is in dit unieke project bestaande uit 33 woningen nog slechts 1 twee-onder-een-kapwoning beschikbaar voor €310.000 vrij op naam (bouwnummer 29).


Twee-onder-een-kapwoning

Deze ruime woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 151 m2 en beschikt over een vrijstaande, stenen garage in de achtertuin met een privé parkeerplaats. De achtertuin is op het zuiden gelegen en dus erg zonnig! Verder heeft deze woning een ruime leefruimte op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een grote, open (en lichte) zolderverdieping. De woning wordt voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en op het achterdakvlak worden acht zonnepanelen aangebracht.


Start bouw & oplevering
Medio december wordt er gestart met de bouw van project De Noorderhof, zodat deze twee-onder-een-kapwoning in de tweede helft van 2018 kan worden opgeleverd.


Meer informatie
Neem contact op met de makelaar Gerssen & Donkersloot makelaars via 0345-577377, welkom@gdmakelaars.nl of kijk op www.bunnik-projekten.nl.

7 november 2017

Nieuw: reguliere bouwkavels – fase 1


Er zijn verschillende bouwkavels op de Plantage beschikbaar om je droomwoning te bouwen. Tegen scherpe grondprijzen en maximale vrijheid in de vormgeving van je woning.

Beschikbare kavels 


Kijk hier voor meer informatie

7 november 2017

Nieuw: grote bouwkavels – fase 2


Realiseer je droomhuis op één van de grote bouwkavels In De Buytenplaets. De bouwkavels zijn te koop vanaf 800 m2 en hier staat de toekomstige bewoner centraal: de verkaveling is flexibel, zodat je een kavel op maat kunt kopen. Alle kavels zijn ruim en liggen direct aan het water. De ruimte zorgt dat de buurt groen wordt en een goed verzorgde landelijke rust uitstraalt.

verkaveling-de-buytenplaets-2017-10-26.pdf


Mocht je interesse hebben in één van de kavels, neem dan contact op met de gemeente Geldermalsen.

7 november 2017

Video


De Plantage in vogelvlucht 2017, vlieg mee over de wijk. 


19 oktober 2017

Plantagemeeting groot succes


Dinsdagavond 17 oktober waren er ruim 180 bewoners van De Plantage in De Pluk aanwezig voor uitgebreide informatie over de ontwikkeling van de wijk. In het Grand Café was door de gemeente een markt ingericht met allerlei stands. Zo was er informatie over thema’s als duurzaamheid, archeologie en speeltuinen. Maar ook ging het over de huidige en toekomstige wegenstructuur, de toekomstige uitbreiding van de wijk en groenvoorzieningen. Veel belangstelling ging uit naar het ontwerp voor het te bouwen Kindcentrum. In de filmzaal werd de video ‘De Plantage in vogelvlucht’ getoond. Het was duidelijk dat de bewoners dit gemeentelijke initiatief erg waardeerden. De avond was niet alleen informatief een groot succes, ze heeft zeker ook bijgedragen aan een gezamenlijk wijkgevoel. De avond krijgt in de toekomst zeker een vervolg.

17 oktober 2017

Officieel startsein bouw van De Lodge in De Plantage


Onder toeziend oog van alle kopers en andere belangstellenden verrichte wethouder Van Meygaarden donderdag  12 oktober jl. een feestelijke en officiële handeling op de bouwlocatie De Lodge.

Succesvolle verkoop
Eind 2016 startte de verkoop van de 10 woningen in de eerste fase van De Lodge. In korte tijd werden de woningen verkocht. "Dit verkoopsucces bevestigt het beeld van een aantrekkende woningmarkt en een positief consumentenvertrouwen, maar dit is ook een waardering voor de hoge woonkwaliteit van De Plantage en het uitstekende woonklimaat binnen de gehele gemeente Geldermalsen. De uitstekende ligging van Geldermalsen aan de belangrijke snelwegen, de goede treinverbindingen, de vele voorzieningen voor jong en ouder, alsmede de prachtige ligging binnen de Betuwe maken van Geldermalsen een erg prettige woonplaats" aldus Gerard Klomp, regiomanager van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

De Lodge
Van Wanrooij Projectontwikkeling realiseerde eerder al woningen in deelgebieden De Binnenplaats en De Buitenplaats. De woningen in zijn al enige tijd opgeleverd en worden naar tevredenheid bewoond. In deelgebied De Kavels heeft Van Wanrooij Projectontwikkeling project De Lodge ontwikkeld bestaande uit 10 royale en luxe tweekappers in stijlvolle architectuur waarvan dit voorjaar de bouw gestart is. Inmiddels heeft het project een vervolg gekregen in de vorm van 4 extra tweekappers die ook al verkocht zijn. De bouw van die 4 woningen zal op korte termijn starten. De projectwebsite www.plantage-geldermalsen.nl biedt actuele informatie.


Foto: Van Kessel & Van Gellicum Makelaars – Taxateurs

18 september 2017

Grote ontmoetingsavond en informatiemarkt voor bewoners De Plantage


Op dinsdagavond 17 oktober a.s. organiseert de gemeente Geldermalsen speciaal voor de bewoners van nieuwbouwwijk De Plantage en de aangrenzende straten een Plantagemeeting. Hoe staat het er nu voor in de wijk, welke punten verdienen aandacht, hoe gaat de wijk verder groeien? 


Bewoners worden uitgenodigd met ambtenaren en bestuurders en vooral ook met elkaar in gesprek te gaan. In het Grand Café van het multifunctionele gebouw De Pluk wordt een uitgebreide informatiemarkt ingericht. Hier kunnen de bezoekers bij verschillende stands informatie krijgen over o.a. de aanleg van wegen, bouwbegeleiding, het groenbeheer, de realisatie van een Integraal Kind Centrum, duurzaam bouwen, archeologie en over de verdere inrichting en uitbreiding van de wijk.

De avond begint in de filmzaal met het vertonen van ‘De Plantage in vogelvlucht’, een korte film die onlangs met een drone is gemaakt.

Binnen de wijk en direct aangrenzende woonomgeving hebben alle bewoners inmiddels een  persoonlijke uitnodiging  ontvangen. Bezoekers moeten zich vooraf aanmelden via w.knippenburg@geldermalsen.nl

18 september 2017

Nog enkele woningen beschikbaar – De Noorderhof


Vlak voor de zomervakantie is Bunnik Projekten met project ‘De Noorderhof’ in verkoop gegaan. Het project telt 33 unieke woningen, gelegen in deelgebied De Bastide. De verkoop verloopt voorspoedig en er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Dit jaar wordt er nog gestart met de bouw van deze woningen!

Ben je op zoek naar een rijwoning, een hoekwoning of een ruime twee-onder-één-kapwoning en wil je volgend jaar al verhuizen? Kijk hier voor de verkoopprijzen en de actuele verkoopstand. 

18 september 2017

Start werkzaamheden Deelplan 2


Nu het noordelijke deel van de Plantage bijna gereed is, wordt er vanaf volgend jaar gebouwd ten zuiden van de Bentinckshof. De plannen zijn hiervoor het afgelopen jaar ontwikkeld. De komende maanden vinden de laatste onderzoeken plaats (archeologie, bodemgesteldheid etc.) en vanaf november 2017 wordt er gestart met het ‘bouwrijp maken’. Dit houdt in dat de gewassen van het land gaan, de grond vlak wordt gemaakt en dat de riolering en de wegen worden aangelegd. Vanaf medio 2018 worden de eerste woningen gebouwd in dit plandeel.

In totaal worden ca. 310 woningen gebouwd tussen 2018 en 2025. Dit zijn verschillende typen woningen; rijwoningen, twee-onder-een kap en vrijstaande woningen. Ook worden kavels uitgegeven waarvoor je je nu al kunt inschrijven. In dit plandeel realiseert Kleurrijk Wonen tevens een aantal huurwoningen.

Zodra de woningen in de verkoop gaan, wordt dit bekend gemaakt. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met de projectleider van De Plantage, de heer B. Friesen.