28 mei 2018

Donderdag 31 mei start verkoop Parkrand


Van Wanrooij Projectontwikkeling start op 31 mei a.s. met de verkoop van het nieuwbouwproject Parkrand. Van 17:00 tot 19:00 uur ben je deze dag van harte welkom in De Pluk.

Van Wanrooij en de makelaars staan dan voor je klaar met de verkoopdocumentatie. En je kunt je vanaf dan online inschrijven voor het bouwnummer van jouw voorkeur.

Parkrand bestaat uit 16 eengezinswoningen verdeeld in rij- en hoekwoningen en twee-onder-een kapwoningen.

Bekijk hier de 16 woningen

19 april 2018

Appartementen in ontwikkeling


Goed nieuws! Bunnik Projekten ontwikkelt het eerste appartementengebouw op De Plantage.

Het gebouw bestaat uit 13 ruime & luxe appartementen. Deze zijn voorzien van een verdiepte parkeerkelder en een trappenhuis met lift.

Op de bovenste verdieping komen twee royale penthouses, met een zonnig uitzicht over de waterplas.

Alle appartementen beschikken over een grote buitenruimte (balkon) en aan ieder appartement wordt een privé parkeerplaats toegewezen. Daarnaast krijgt elk appartement een berging op de begane grond.

Momenteel werkt de architect het ontwerp van het appartementengebouw uit. De eerste schetsen worden op korte termijn gepresenteerd.

Naar verwachting komen de appartementen eind 2018 in de verkoop.


Op de hoogte blijven van dit project?
19 april 2018

Nieuwe leefomgeving voor de modderkruiper


Bij het ontwikkelen van een nieuwe woonwijk komt heel wat kijken. Dat is ook bij De Plantage zo. Het gaat dan niet alleen om de aanleg van wegen en het bouwen van huizen. Regelgeving schrijft voor, dat de gemeente ook veel aandacht moet schenken aan bijvoorbeeld archeologisch onderzoek en flora en fauna.


Vaak zijn daar hoge kosten aan verbonden die uiteraard worden verrekend in de prijzen van kavels en woningen. Het is dan ook niet zo vreemd dat er wel eens wordt getwijfeld aan nut en noodzaak. Aan de andere kant is kennis over de oorsprong van dit gebied ook waardevol en zorgt bescherming van flora en fauna ervoor dat onze woonomgeving ook voor toekomstige generaties aantrekkelijk blijft.


Modderkruiper

Op dit moment is de gemeente bezig met het bouwrijp maken van het eerste gedeelte van fase 2 van De Plantage. Uit onderzoek bleek dat hiermee het leefgebied van de grote modderkruiper wordt aangetast.

De modderkruiper moet wijken voor woningen en daarom is aan de zuidzijde van de Blankertseweg voor haar een nieuwe geschikte leefomgeving gerealiseerd. Inmiddels zijn ze gevangen en verhuisd . Dit zogenaamde compensatiegebied voor de modderkruiper omvat bijna 2,5 ha en het wordt ingericht als een aantrekkelijk struingebied voor de (toekomstige) bewoners van De Plantage en andere natuurliefhebbers.

19 april 2018

Start verkoop project Parkrand


Eind mei start Van Wanrooij met de verkoop van 16 woningen. Het nieuwe project Parkrand bestaat uit rij- en hoekwoningen en twee-onder-een kapwoningen in verschillende varianten. Prijzen zijn vanaf circa € 230.000 v.o.n.


Bekijk hier alvast de voorlopige kavelkaart en de eerste beelden van de woningen. 

15 maart 2018

Boomfeestdag geeft vorm aan struingebied Meteren


Woensdag 14 maart jl.  hebben 51 kinderen uit groep 6 van de Meester Aafjesschool tijdens de Boomfeestdag fruitbomen geplant aan de Blankertseweg in Meteren. Ze plantten 52 fruitbomen van historische fruitrassen: appel, peer, kers en pruim. Burgemeester Jeroen Staatsen hield een oogje in het zeil.


De hoogstamfruitbomen geven vorm aan het struingebied waar sinds kort ook de grote modderkruiper leeft.


Genummerde bomen

Elke geplante boom heeft een nummer dat correspondeert met een nummer op het bord bij de toegang tot het struingebied. Op het bord staat wat voor een boom het is en wanneer de vruchten er aan rijp zijn om geplukt te worden.


Tijdscapsule

Ook is onder één van de bomen een tijdscapsule verstopt. Wanneer de boom ooit gerooid wordt, komt de koker omhoog. Daarin staat informatie over het struingebied, over de modderkruiper, over de boomfeestdag en over de kinderen die mee hebben gedaan aan de boomfeestdag.


Struingebied

Het struingebied in Meteren beslaat zo’n 2,5 hectare. De gemeente voert hier geen tot bijna geen groenbeheer uit. De natuur mag zijn eigen gang gaan. Paden worden gevormd waar het gras (wat nog moet groeien) platgelopen is. In het gebied zijn zowel diepe als ondiepe watertjes te vinden. De modderkruiper houdt in de diepe wateren nu zijn winterslaap. Vanaf het voorjaar is hij in de ondiepe wateren te vinden. Daar zoekt hij naar voedsel en plant hij zich voort.


Kom je ook een kijkje nemen in dit bijzondere struingebied? Doe dan je laarzen aan want het is nu nog modderig!

28 februari 2018

Kom allemaal lekker schaatsen!


De ijsbaan in de Plantage is open. Kom allemaal lekker schaatsen en genieten van het winterweer. De ijsbaan is mede mogelijk gemaakt door aannemer Gebr. Van Breda en de vrijwilligers van de lokale brandweer.

5 februari 2018

De Buitenplaats


De Buitenplaats

Achter de schermen is BPD Ontwikkeling bezig met een nieuw project van acht woningen in De Buitenplaats, Het Kanteel fase 2. Naar verwachting start de verkoop in het 2e kwartaal van 2018.


Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor het nieuwe woningaanbod en maak een Mijn Eigen Huis account aan zodat je op de hoogte blijft van de verkoopinformatie en het laatste nieuws.

5 februari 2018

​Nieuwe fase woningen Van Wanrooij


Nieuwe fase woningen Van Wanrooij

Na de succesvolle verkoop van de luxewoningen in De Lodge is het hoog tijd voor een nieuwe fase in De Plantage! Dit project van Van Wanrooij bestaat uit rij- en hoekwoningen en tweekappers in verschillende varianten. Vanaf ca. € 225.000 v.o.n. Naar verwachting start de verkoop van de woningen medio 2018.

Bekijk alvast de eerste beelden en de voorlopige kavelkaart en blijf op de hoogte van nieuwe details zoals artist impressies, woningplattegronden, definitieve verkoopprijzen en de start van de verkoop.

5 februari 2018

Reguliere bouwkavels - fase 1


Er zijn verschillende bouwkavels op de Plantage beschikbaar om je droomwoning te bouwen. Tegen scherpe grondprijzen en maximale vrijheid in de vormgeving van je woning.


Beschikbare kavels 


Kijk hier voor meer informatie

5 februari 2018

Grote bouwkavels - fase 2


Realiseer je droomhuis op één van de grote bouwkavels In De Buytenplaets. De bouwkavels zijn te koop vanaf 800 m2 en hier staat de toekomstige bewoner centraal: de verkaveling is flexibel, zodat je een kavel op maat kunt kopen. Alle kavels zijn ruim en liggen direct aan het water. De ruimte zorgt dat de buurt groen wordt en een goed verzorgde landelijke rust uitstraalt.


Beschikbare grote bouwkavels


Mocht je interesse hebben in één van de kavels, neem dan contact op met de gemeente Geldermalsen.