In De Plantage wordt nu en komend jaar volop gebouwd. Ook jouw droomhuis! Het aanbod is zeer divers!


Op de kaart kun je zien welke woningen er zijn en komen en bij welke makelaar je terecht kunt. Je kunt op de ‘projectnaam’ klikken, waarna er een gedetailleerd overzicht per project verschijnt.

De Buitenplaats fase 6

De Buitenplaats fase 6 bestaat uit 3 tussenwoningen, 2 hoekwoningen en 4 twee-onder een-kapwoningen met een opvallende architectuur en een laag spijlen hekwerk aan de voorzijde. Het zijn duurzame woningen, standaard voorzien van zonnepanelen op het dak. 


Ontwikkelaar: BPD Ontwikkeling BV

Projectwebsite: https://www.nieuwbouw-deplantage.nl/de-buitenplaatsDe Buitenplaats fase 5

Zie jij jezelf al wonen in een prachtige twee-onder-een-kapwoning of ruime levensloopwoning in De Buitenplaats? 


De tweekappers hebben een prachtige uitstraling door de fraaie details zoals de dwarskap aan de voorzijde en hoge raampartijen met Franse balkons op de 1e verdieping. 


De levensloopwoningen zijn voorzien van zonnepanelen op het dak en bieden een comfortabele leefruimte met een woonoppervlakte van 141 m2, de badkamer en een slaapkamer op de begane grond en een parkeerplaats op eigen terrein.


Ontwikkelaar: BPD Ontwikkeling BV

Projectwebsite: https://www.nieuwbouw-deplantage.nl/de-buitenplaatsDe Bastide 5

De Bastide 5 bestaat uit 19 tussenwoningen, 12 hoekwoningen en 2 ruime 2 onder 1 kapwoningen. Enkele hoekwoningen hebben een grote berging naast het huis en een parkeerplek op eigen terrein. Bij alle woningen zit de keuken aan de voorkant van het huis en vind je aan de achterkant een tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer, en de zolder is bij alle woningen nog vrij in te delen. Hoe zie jij jezelf wonen?

De Bastide ademt de sfeer van een vestingstadje van weleer. Geen enkele woning ziet er hier hetzelfde uit, met uiteenlopende kleuren, vormen en materialen. Je loopt direct langs de woningen, soms gescheiden door een kleine privéstoep. Dit biedt ruimte achter het huis, zodat lange tuinen ontstaan. Stenen poorten en gemetselde tuinmuren verstevigen de contouren van de bouwblokken. Het is traditioneel maar toch fris en eigentijds.


Ontwikkelaar: BPD Ontwikkeling BV

Projectwebsite: https://www.nieuwbouw-deplantage.nl/de-bastide

Makelaar: Van Kessel & Van Gelicum Makelaars, 0345 58 80 90Het Kanteel IV

Alle woningen reeds verkocht


Het Kanteel III

Alle woningen reeds verkocht.Het Kanteel II

Alle woningen reeds verkocht


De Buitenplaats

Alle woningen reeds verkocht.