In De Plantage wordt nu en komend jaar volop gebouwd. Ook jouw droomhuis! Het aanbod is zeer divers!


Op de kaart kun je zien welke woningen er zijn en komen en bij welke makelaar je terecht kunt. Je kunt op de ‘projectnaam’ klikken, waarna er een gedetailleerd overzicht per project verschijnt.

De Wateraar

De Wateraar bestaat uit totaal 26 unieke rij-, hoek- en twee-onder-een-kapwoningen, ieder met een eigen uitstraling en sfeer.


Elke woning is voorzien van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op elke verdieping die per ruimte instelbaar is. De ontwerpen hebben een eigentijdse indeling van woon- en leefruimte, licht en toegang tot de buitenruimten en een ruime keuze aan standaard extra opties waarmee je de woning nog meer eigen kunt maken.


Type Regina (aan het water) is ontworpen voor levensloopbestendig gebruik met een mogelijkheid van een slaapkamer op de begane grond. 


Van type Prunus zijn de meeste bouwnummers. Deze grote woning is bij uitstek geschikt als familiehuis. De tuinen van het project liggen voornamelijk op het westen of zuiden. 


Type Castor betreft één twee-onder-een-kapwoning met voor één bouwnummer een vrijstaande stenen berging en een extra diepe tuin.


Ontwikkelaar: Bunnik Projekten

Projectwebsite: www.wonenindewateraar.nl

Makelaar: Gerssen & Donkersloot MakelaarsDe Veste

Dit project bestaat uit 12 appartementen, twee penthouses en een parkeerkelder. 

Elke woning is voorzien van een ruime woonkamer met diverse kamerhoge openslaande deuren en/of Franse balkons. Er is voor elk bouwnummer een privé parkeerplaats en een privé berging. 


De Veste bestaat uit 6 verschillende typen appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers. Het gebouw is 100% gasloos en het totale woonoppervlak varieert van 109 m2 tot 163m2. Koopsommen zijn vanaf €. 345.000


Ontwikkelaar: Bunnik Projekten & Bunnik Bouw

Projectwebsite: www.wonenindeveste.nlDe Singel

Alle woningen reeds verkocht.De Orangerie

Alle woningen reeds verkocht.