In De Plantage wordt nu en komend jaar volop gebouwd. Ook jouw droomhuis! Het aanbod is zeer divers!


Op de kaart kun je zien welke woningen er zijn en komen en bij welke makelaar je terecht kunt. Je kunt op de ‘projectnaam’ klikken, waarna er een gedetailleerd overzicht per project verschijnt.

Sociale Huurwoningen

KleurrijkWonen start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020 met de bouw van in totaal 36 sociale huurwoningen in de Plantage. In totaal 19 appartementen, 10 levensloopbestendige en 7 eengezinswoningen. 


Het appartementengebouw ligt tegenover een blok van zes levensloopbestendige woningen. De overige levensloopbestendige woningen liggen aan de rand van de wijk. Verderop in de wijk komt een blok van zeven eengezinswoningen.

Naar verwachting worden de woningen een jaar later opgeleverd.


Huurprijzen

Alle woningen worden verhuurd tegen een sociale huurprijs. De appartementen worden verhuurd voor een huur tussen de € 607,46 en € 696,42 (prijspeil 2019). De levensloopbestendige en eengezinswoningen hebben een huur van € 651,03 of € 720,42 (prijspeil 2019). Begin 2020 worden de huurprijzen definitief vastgesteld. 


Inschrijven

De woningen worden straks toegewezen via www.woongaard.com. Als je je nu inschrijft als woningzoekende, kun je straks reageren op het aanbod. Naar verwachting vindt de toewijzing begin 2020 plaats.


Woningcorporatie: KleurrijkWonen

Contactpersoon: Nadine Vossebeld, n.vossebeld@kleurrijkwonen.nl

Projectwebsite: www.kleurrijkwonen.nl