18 maart 2020

Verkoopmanifestatie 28 maart a.s. gaat niet door


Vanwege de corona maatregelen is er op 28 maart a.s. geen Open Huizen Dag / Verkoopmanifestatie in De Pluk in Geldermalsen.

Daarmee verdwijnt natuurlijk niet het aantrekkelijke aanbod van woningen en kavels binnen De Plantage. Op deze pagina vind je het gehele actuele woningaanbod en de vrije kavels.

18 maart 2020

Hoogste punt woningen in de Buitenplaats


Donderdag 12 maart jl. werd het hoogste punt gevierd van de woningen in de Buitenplaats (cluster 1B) van projectontwikkelaar BPD. 

Na het welkomstwoord in de tent bij de bouwlocatie kregen de nieuwe bewoners naamstickers zodat zij kennis konden maken met de buren. De vlaggen werden gehesen en een toekomstige bewoonster van 5 jaar bediende de kraan. Ook was er gelegenheid om de woningen te bezoeken. Er waren cup cakes met het huisnummer en een emmer met schoonmaakmiddelen van Van Kessel & Van Gellicum makelaars. Al met al een geslaagde viering.

18 maart 2020

Startsein sociale huurwoningen


Aannemer Klaassen heeft de omgevingsvergunning voor 36 sociale huurwoningen in De Plantage ingediend.Als het goed is, is de vergunning eind mei onherroepelijk en kan Kleurrijk Wonen het startsein voor de bouw geven!

Meer informatie over de 36 sociale huurwoningen vind je hier.

18 maart 2020

NIEUW: De Wateraar


Het project De Wateraar bestaat in totaal uit 26 woningen met onder andere 12 zeer ruime gezinswoningen met 153mgebruiksoppervlak! Ter vergelijking: de gemiddelde woonruimte van rijwoningen in De Plantage ligt rond 120m2. Ook de percelen zijn groot te noemen. De percelen voor de middenwoningen meten tussen de 145men 159mterwijl de afmeting van een gemiddeld perceel in De Plantage circa 117mbedraagt. Binnenkort start de verkoop.

Meer informatie vind je hier.

18 maart 2020

Concept plattegronden en tuinligging De Bastide 5


Dit voorjaar gaat De Bastide 5 in verkoop met karakteristieke tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Heb je al een woning op het oog in De Bastide 5? Dan ben je vast benieuwd hoe de indeling van deze woning wordt. Bekijk hier de concept plattegronden. En je kunt ook meteen zien wat de tuinligging van jouw favoriete woning is.

4 februari 2020

Nieuw woningaanbod: De Bastide 5


Goed nieuws, er komt een nieuw project aan in De Plantage: De Bastide 5. 

Nog dit voorjaar gaat De Bastide 5 in verkoop met karakteristieke tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. 

Enkele hoekwoningen hebben een grote berging naast het huis en een parkeerplek op eigen terrein. Bij alle woningen zit de keuken aan de voorkant van het huis en vind je aan de achterkant een tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer en de zolder is bij alle woningen nog vrij in te delen.

Zie jij jezelf hier wel wonen? 

Meld je dan aan voor het woningtype van jouw voorkeur op deze website.

4 februari 2020

26 woningen van De Wateraar binnenkort in verkoop!


Het project De Wateraar bestaat in totaal uit 26 woningen. Met 12 zeer ruime gezinswoningen met 153m2 gebruiksoppervlak! Ter vergelijking: de gemiddelde woonruimte van rijwoningen in De Plantage ligt rond 120m2. 


Ook de percelen zijn groot te noemen. Ter illustratie: de percelen voor de middenwoningen meten tussen de 145m2 en 159m2 terwijl de afmeting van een gemiddeld perceel in De Plantage ongeveer 117m2 bedraagt.


Op deze website zie je dat er ook 10 levensloopbestendige woningen met een slaapkamer op de begane grond komen. 

Zes bouwnummers zijn twee-onder-een-kapwoningen met de tuin op het zuiden, grenzend aan het water. Speciale aandacht verdient de twee-onder-een-kap familiewoning type Castor, met een extra diepe achtertuin (en eveneens 153m2 leefruimte!). 


Wil je in aanmerking komen voor één van de woningen in De Wateraar of heb je een vraag over dit project? Gerssen en Donkersloot Makelaars in Geldermalsen staan je graag te woord. Zij zijn bereikbaar via telefoon 0345-577377 of e-mail naar welkom@gdmakelaars.nl. 

4 februari 2020

Officiële overdracht dorpspomp


Op woensdag 15 januari jl. is de dorpspomp door de leerling-bouwvakkers van Bouwmensen Rivierengebied officieel overgedragen aan wethouder Jacoline Hartman.

Bouwmensen Rivierengebied uit Geldermalsen, verzorgt allerlei opleidingen die gericht zijn op het klaarstomen van jonge mensen voor een beroep in de bouw. Naast een stuk theorie is daarbij vooral het opdoen van praktijkervaring erg belangrijk. 


Op verzoek van de gemeente West Betuwe werd onlangs deze leuke praktijkopdracht voor een dorpspomp op De Plantage afgerond.


Deelgebied ‘De Bastide’ in de wijk heeft alle kenmerken van een historisch vestingstadje, omgeven door een gracht en mooie kademuur. Bij zo’n historisch beeld past qua inrichting van de openbare buitenruimte natuurlijk ook het plaatsen van een ouderwetse dorpspomp. Deze is nu te bewonderen in De Plantage.

19 december 2019

Nieuw: 29 woningen in De Buitenplaats


Op de valreep van 2019 kunnen wij melden, dat Van Wanrooij Projectontwikkeling in de tweede fase van De Plantage 29 woningen gaat ontwikkelen in cluster 2 en 11.

Cluster 2 bevat 9 rij- en hoekwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen. In totaal 17 woningen.

Cluster 11 bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen waarvan er 8 woningen levensloopbestendig zijn.

Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwe project in De Buitenplaats, schrijf je dan hier in.

14 december 2019

Fijne feestdagen


In de laatste week voor de kerstvakantie kijken we terug op wederom een mooi jaar voor De Plantage. Er zijn heel veel nieuwe woningen opgeleverd. En hebben we enthousiaste bewoners welkom mogen heten. Ook volgend jaar staan er weer mooie projecten op de planning.

Wij wensen je hele fijne feestdagen en een bruisend 2020!