17 februari 2019

Open Huizen Dag een succes!


Veel belangstelling voor woningen, appartementen en kavels.


Tijdens de Open Huizen Dag op 5 oktober jl. was er weer veel belangstelling voor het afwisselende aanbod in De Plantage. Ontwikkelaars, makelaars en gemeenteambtenaren hadden het maar wat druk met het beantwoorden van de vele vragen. In een groot aantal gevallen heeft dit voor alle partijen tot concrete resultaten geleid. Zo bracht de gemeente West Betuwe negen nieuwe grotere bouwkavels op de markt. Inmiddels is op acht kavels een optie genomen. Nu leidt niet iedere optie altijd tot een verkoop. Je kunt je dus nog altijd melden, mocht je interesse hebben in een kavel. De actuele ontwikkelingen rond de kavelverkoop kun je volgen op www.westbetuwe.nl/bouwkavels

24 september 2019

NVM Open Huizen Dag zaterdag 5 oktober 2019


Er zijn volop kavels en woningen in de verkoop. Waar kun je met dat nieuwe aanbod nu beter kennismaken dan tijdens de NVM Open Huizendag op zaterdag 5 oktober aanstaande in ‘De Pluk’, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen? 

Tussen 10.00 – 12.00 uur staan de makelaars, ontwikkelaars en de gemeente West Betuwe klaar om de mogelijkheden toe te lichten. Een kavel? Een vrijstaande woning of juist geschakeld? Iets voor starters of juist iets voor doorstromers? Ze helpen je graag je droom te verwezenlijken.

Kom ook!

24 september 2019

Inrichting groenstrook tussen De Buitenplaats en De Bastide


Voor de zomer heeft de gemeente West Betuwe samen met de bewoners langs de Schagenhof en de Vesting gesproken over de inrichting van de groenstrook tussen De Buitenplaats en De Bastide. 

Momenteel wordt de groenstrook door veel verschillende bewoners gebruikt. Zo spelen er kinderen in de speeltuin en wordt er gesport op het groenveld. Nieuwe bomen mogen deze activiteiten niet in de weg staan. Er is ook door de bewoners aangegeven dat er liever geen eikenbomen worden geplant in verband met de eikenprocessierups. De gemeente West Betuwe kan zich hierin vinden. 

Komend najaar start de inrichting van de groenstrook.

24 september 2019

Royaal wonen aan de Waterkade


De verkoop van de woningen van project Waterkade is in volle gang en verloopt zeer voorspoedig. De meeste woningen zijn (mondeling) verkocht of onder optie. Maar er zijn ook nog woningen beschikbaar:


• Vrijstaande woning type A

• Twee-onder-een-kapwoning type D- nog 1 beschikbaar!

• Rij- en hoekwoning type E-F-H-J- nog 2 beschikbaar!

• Rij- en hoekwoning type G-K- nog 3 beschikbaar!


Heb je interesse? Bekijk de woningen en neem dan contact op met de makelaar Van Kessel & Van Gellicum.
24 september 2019

Nieuw: Negen ruime kavels in verkoop De Buytenplaets


Een kavel in De Plantage is dé plek voor jou!  Verspreid in het zuidwestelijk plandeel ‘De Buytenplaets’ zijn er 9 kavels beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning.

Meer informatie vind je op de website van de gemeente West Betuwe of bel Team Vastgoed via 0345-728802.

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 5 oktober aanstaande, tussen 10.00 – 12.00 uur in De Pluk in Geldermalsen kunnen we je uitgebreid informeren over de beschikbare kavels.

Na 5 oktober 2019 kun je je digitaal inschrijven op een kavel.

24 september 2019

Bouw gestart ‘De Boulevard’


De bouw is van start maar er zijn nog enkele pareltjes in “waterrijk wonen” te koop! 

Het project ‘De Boulevard’ is mooi gelegen aan het water. Voorzien van hoogstaande architectuur en prima stedenbouwkundige randvoorwaarden.

Bekijk hier het nieuwbouwproject 'De Boulevard'.

Voor beschikbaarheid, meer informatie of de brochure neem contact op met Van KesselKroezen Makelaars, telefoon 0345 - 52 25 22 of website

24 september 2019

Nog 2 woningen beschikbaar – Het Kanteel fase 4


De verkoop van Het Kanteel fase 4 loopt bijzonder goed. Op dit moment zijn er al 14 van de 16 woningen verkocht. Zoek jij nog een nieuwbouwwoning? Kijk dan snel welke woningen nog beschikbaar zijn

24 september 2019

Start van bouw De Veste is een feit!


Voor het unieke project De Veste was er de afgelopen maanden veel belangstelling. Inmiddels heeft Bunnik Projekten groen licht gegeven voor de voorbereidingen voor de aanvang van de bouw. 

Op dit moment zijn 9 van de 14 appartementen definitief verkocht. Er zijn 2 bouwnummers onder optie. 

Maar er zijn nog 4 bouwnummers beschikbaar, waaronder één van de penthouses. 

Kijk hier voor alle woningdetails.

24 september 2019

Eerste sociale huurwoningen


Eind 2019 start de bouw van de eerste 36 sociale huurwoningen in De Plantage. Een vurig gekoesterde wens van de gemeenteraad gaat daarmee in vervulling.

Woningcorporatie KleurrijkWonen begint met de bouw van de huurwoningen. Het gaat om negentien appartementen, zeven rijwoningen en tien levensloopbestendige huizen voor mensen die wat moeilijker ter been zijn.

Als alles volgens plan verloopt, kunnen de huurders medio april 2021 hun intrek nemen in De Plantage.

24 september 2019

Eerste impressie van nieuwe ontwikkelingen Bunnik Projekten


Voor Deelgebied II werkt Bunnik Projekten momenteel plannen uit voor een serie rij- en twee-onder-een-kapwoningen. Een aantal woningen wordt voorzien van extra leef- en gebruiksruimte op de begane grond. En een aantal woningen heeft in plaats van twee woonlagen, één woonlaag en een kap. 

Aan het eind van 2019, rond de jaarwisseling hoopt Bunnik Projekten de uitgewerkte plannen te delen. 

Wil je graag persoonlijk op de hoogte blijven van dit nieuwe project Cluster 10, stuur dan een mail aan info@bunnik-projekten.nl