De locatie

Zoek jij een nieuwe woning op een centrale plek in Nederland? Dan zou De Plantage zomaar jouw nieuwe thuis kunnen zijn. Leven in De Plantage betekent dat je alle voorzieningen binnen handbereik hebt.

Hier vind je De Plantage

De Plantage ligt in Meteren vlak bij Geldermalsen. Wonen in de prachtige Betuwe omringd door fruitgaarden en dicht bij de rivier de Linge. De nieuwbouwwijk vind je aan de zuidkant van de Meersteeg. Om precies te zijn tussen de Rijksstraatweg en de N327. En daarmee is de toon gezet, want als je deze regio een beetje kent, weet je dat je hier op een ideale locatie woont.

Goed bereikbaar Meteren

Vanaf de nieuwe wijk fiets je zo naar het treinstation in Geldermalsen waar je de trein pakt naar Utrecht of Den Bosch. Een half uurtje en je bent er. Met de auto ben je er nog sneller. Veel bewoners komen niet uit de directe omgeving. Ze hebben gekozen voor De Plantage omdat ze hier de rust en ruimte van de Betuwe vinden, maar wel zo in de levendige stad zijn. 

Alle voorzieningen van Meteren en Geldermalsen bij de hand

Op loopafstand vind je het multifunctionele centrum De Pluk met bibliotheek, grandcafé en bioscoop. Ook ligt het gezellige centrum van Geldermalsen dichtbij. Hier vind je een uitgebreid aanbod van winkels én op vrijdagochtend is er markt. In het dorp zijn diverse basisscholen, een scholengemeenschap, talloze sportmogelijkheden en zorgvoorzieningen. Alles wat je dagelijks nodig hebt en net een beetje meer.

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen