Bentinckskade: 30 nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen

14-06-2021
266 keer bekeken

Binnenkort komt het deelproject Bentinckskade in de verkoop. Bentinckskade omvat 30 nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen. Er zijn 13 gezinswoningen met maar liefst 154m2 (!) woonoppervlak. Dit type betreft rijwoningen, hoekwoningen en hoekwoningen voorzien van een zij-entree.

Verder komen er 6 doorgroeiwoningen, 7 levensloopbestendige woningen en 4 twee-onder-een-kap woningen. Een aantal woningen heeft een extra diepe of brede kavel en/of een aangebouwde ruime stenen berging.

De ontwerpen van dit project hebben een karakteristieke uitstraling met afwisselende gevelaanzichten en details. Bentinckskade bevindt zich op een centrale locatie binnen het deelgebied De Bastide. Aan de noordzijde grenzen de woningen aan een waterpartij die door De Bastide loopt.

Op dit moment wordt achter de schermen door de projectontwikkelaar Bunnik Projekten hard gewerkt aan de definitieve detaillering van de woningen. Binnenkort hoopt de ontwikkelaar dit af te ronden zodat er zoveel mogelijk woningkenmerken op de verkoopwebsite komen.

Op de hoogte blijven van dit project?

Vanaf heden kun je voor alle ontwikkelingen in de Bentinckskade terecht op de speciale projectwebsite. Graagdan op deze projectwebsite nog één keer de contactinformatie achter te laten (het is helaas niet mogelijk om de gegevens daar naar toe te kopiëren). Je bent dan officieel ingeschreven voor dit project en ontvang je automatisch elk nieuwsbericht.

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen