De Bastide 17

09-03-2022
276 keer bekeken

De verkoop van De Bastide 17 start naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar. BPD, de ontwikkelaar van dit plan, werkt aan de voorbereidingen. Zo zijn er concept artist impressions gemaakt en staan de bouwnummers en indicatieve prijzen online, maar wat houdt dat nu allemaal precies in?

Artist impressions
Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, worden levensechte beelden voor je gemaakt. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions. Met de concept artist impressions onderaan deze pagina krijg je alvast een voorproefje van hoe een aantal woningen in De Bastide 17 er uit komen te zien.

Bouwnummers
Een nieuwbouwwoning heeft ook nog geen huisnummer bij de start verkoop. Bij de nieuwbouwprojecten heb je dan ook te maken met bouwnummers. Voor de Bastide 17 zijn de bouwnummers inmiddels bekend.

Indicatieve prijzen
Nog een wezenlijk verschil in deze fase van het project is dat er nog geen vaste verkoopprijs wordt genoemd. Op dit moment zijn de indicatieve bouwnummer prijzen bekend. Dit geeft aan wat de ontwikkelaar nu ongeveer verwacht wat de woningen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw budget past. Hoewel de ontwikkelaar vooraf een zo goed mogelijke inschatting maakt, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

Meer weten over de prachtige woningen van De Bastide 17, de bouwnummers en indicatieve prijzen of alvast jouw favoriete woningen op je wensenlijst zetten? 

Lees dan verder op de projectwebsite:
Woningen (nieuwbouw-deplantage.nl)

 

 

 

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen