Bouwsociëteit Rivierenland bezoekt De Plantage

16-09-2022
331 keer bekeken

Op woensdag 14 september bezochten leden en gasten van bouwsociëteit Rivierenland De Plantage, waarbij het thema "De Kracht van samenwerking" die middag centraal stond.

Het gezelschap verzamelde in multifunctioneel centrum De Pluk, dat aan de rand van de wijk ligt. Na de opening van voorzitter Edwin van Dijk en een woord van Jacoline Hartman, projectwethouder van De Plantage, gaf Marten Reijnen van Stedebouwkundig bureau Wissing ruimtelijke denkers een toelichting op de plannen voor De Plantage. Daarna was het tijd om de wijk te verkennen. In groepjes vertrok het gezelschap per fiets om met eigen ogen de vorderingen te zien en te horen over de plannen ter voltooiing ervan. 

De Bouwsociëteit Rivierenland is een netwerk voor betrokkenen bij de bouw en beoogt de ondernemersgeest en het samenspel in de bouwsector in de regio Rivierenland te bevorderen. Daartoe organiseert de sociëteit met regelmaat bijeenkomsten voor haar leden en gasten, waarbij dit keer een fietsttocht door De Plantage op de agenda stond. Veel van de leden van Bouwsocieteit Rivierenland zijn betrokken geweest bij de realisatie van De Plantage.

Meer weten over Bouwsociëteit Rivierenland? Je leest het op hun website.

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen