Aansluiting fietspad Plantage op Rijksstraatweg

15-11-2022
710 keer bekeken

De werkzaamheden voor de aanleg van het voet- en fietspad, parallel aan het spoor, tussen de Plantage en de Rijksstraatweg zijn gestart. Het nieuwe fietspad sluit straks aan ter hoogte van de oude inrit naar het Alditerrein.

Aldi krijgt een nieuwe in- en uitrit aan de zuidzijde van zijn vernieuwde parkeerterrein, waarbij het verkeer vanaf het Alditerrein beide kanten mag oprijden. De oude inrit naar het Alditerrein wordt afgesloten en hier komt het nieuwe fietspad naar De Plantage.

Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden vrijdag 9 december gereed.

Afsluiten Rijksstraatweg richting Geldermalsen
Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is het nodig om de rijbaan richting Geldermalsen van maandag 5 t/m donderdag 8 december 2022 volledig af te sluiten tussen 07.00 en 19.00 uur. De rijbaan richting Meteren (richting A15) blijft wel open. Fietsers kunnen het spoor in beide richtingen passeren via het fietspad aan de westzijde van de Rijksstraatweg. Tijdens de afsluiting van de rijbaan richting Geldermalsen zijn er verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden.

Bereikbaarheid
Alle bedrijven en woningen blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Het verkeer in noordelijke richting (richting Geldermalsen) leiden we van maandag 5 t/m donderdag 9 december om via de route Rijksstraatweg-Verlengde Bredestraat-Bredestraat-Burg. Roozeveld v/d Venlaan

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen