Bouw Parkzicht van start

15-02-2023
250 keer bekeken

Van Wanrooij Bouwbedrijf is gestart met de bouw van het project Parkzicht (cluster 14) in de Plantage. Er komen 17 energiezuinige nieuwbouwwoningen, waaronder 14 tweekappers en 3 vrijstaande woningen.

Inmiddels zitten de bodemlussen voor de WKO-installatie in de bodem en is het wachten tot het slaan van de eerste heipaal!

Start bouw event
Op 10 maart vanaf 15.30 vindt er een feestelijk startmoment plaats waar (toekomstige) bewoners en geïnteresseerden zeer welkom zijn. Een samenkomst om het slaan van de “1e paal” te vieren. Tevens een kans om de wethouder, ontwikkelaar, makelaars en andere (toekomstige) bewoners te ontmoeten en meer te leren over het project.

Laatste woning
Er is nog 1 riante vrijstaande woning beschikbaar in dit project. Een prachtige statige, duurzame en eigentijdse nieuwbouwwoning. Deze ruime, zeer energiezuinige, vrijstaande woning met dwarskap, bijzondere topgevel en garage welke direct grenst aan een waterpartij biedt je optimaal wooncomfort en alle ruimte. (Woonoppervlak: 186 m2, perceel: 477 m2).  Meer informatie over deze woning en het hele project is te vinden op de projectpagina van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen