Startmoment bouw Parkzicht

13-03-2023
318 keer bekeken

Vrijdag 10 maart markeerde wethouder Jacoline Hartman samen met Van Wanrooij Projectontwikkeling en de toekomstige bewoners het startmoment van de bouw van het project ‘Parkzicht’.

Parkzicht is een gezamenlijke ontwikkeling (VOF) van Van Wanrooij Projectontwikkeling en BPD en is gerealiseerd door Van Wanrooij Bouwbedrijf. Het ontwerp is van LSWA architecten.

Parkzicht bestaat uit 17 royale woningen. De 14 tweekappers en 3 vrijstaande woningen kenmerken zich door een sfeervolle architectuur met fraaie topgevels en authentieke details.

Wethouder Jacoline Hartman: “Parkzicht ligt in het mooie deelgebied De Buitenplaats. Op deze plek lag vroeger ‘t Huys te Meteren, waarop het ontwerp van De Buitenplaats geïnspireerd is. De brede, groene lanen en de landhuizen roepen de sfeer op van de vroegere buitenplaats. Een ruim opgezette buurt dus met aandacht voor groen en water. Kortom, een mooie toevoeging aan het bestaande aanbod van de wijk de Plantage.”

West Betuwe Bouwt
Gemeente West Betuwe is en blijft volop in beweging. In totaal willen zij tot 2030 ongeveer 2600 woningen, verdeeld over de 26 dorpen en stadjes, in ontwikkeling brengen. De gemeente bouwt in elke kern om ervoor te zorgen dat zij nu en in de toekomst voldoende woningen voor hun inwoners kunnen realiseren. Aan het eind van deze bestuursperiode is in elke kern gebouwd, wordt gebouwd of, als dat niet mogelijk is, wordt er gewerkt aan plannen.

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen