KleurrijkWonen levert 23 woningen op

07-06-2023
309 keer bekeken

In De Bastide realiseerde KleurrijkWonen 14 appartementen en 9 energiezuinige eengezinswoningen. Op 13 april en 3 mei was het zo ver, de projecten werden opgeleverd en de huurders namen hun sleutels in ontvangst.

Het appartementengebouw oogt als een verzameling eengezinswoningen door de variatie in kleur steen en de speelse architectuur. De appartementen zijn stuk voor stuk energiezuinig en ruim met twee slaapkamers. Alle appartementen zijn zonder trappen te bereiken door de aanwezigheid van een lift.
Zo zijn ze geschikt voor alle doelgroepen.


De eengezinswoningen hebben 3 slaapkamers én een zolder die naar eigen smaak in te
richten is. Perfect voor gezinnen vanaf 2 personen!Bijzondere aandacht is besteed aan duurzaamheid bij de eengezinswoningen. Ze worden omringd door groene (klimaatbestendige) tuinen, waarbij maximaal 40% van de oppervlakte bestraat mag zijn. De rest van de tuin wordt door de bewoners ingevuld met groen, waardoor ze kunnen genieten van een groene buitenruimte. En als extra ondersteuning zijn de eengezinswoningen uitgerust met een slimme waterbergende schutting, hiermee wordt het regenwater opgevangen en kan het hergebruikt worden voor het onderhoud van de groene tuin.

Met deze oplevering voegt KleurrijkWonen maar liefst 23 woningen toe aan de wijk. Hiermee sluit KleurrijkWonen naar tevredenheid de bouw van woningen in De Bastide af.

 

 

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen