Het archeologiepark krijgt vorm

27-08-2023
447 keer bekeken

Achter de schermen is hard gewerkt aan het archeologiepark. Een prachtig park dat een heerlijke verblijfsplek wordt voor jong en oud, geïnspireerd op de archeologische vondsten die op die plek zijn gedaan.

Om deze plannen met je te delen hebben we voor het archelogiepark een eigen pagina op de website ingericht. Daar vind je nu alvast het voorlopige inrichtingsplan en de planning. Ook delen we daar uiterlijk 25 september de vragen en antwoorden met je en plaatsen we op 26 september 2023 het defintieve inrichtingspplan.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, de gelegenheid te geven tot het stellen van vragen en het doen van suggesties, nodigen we je ook via dit bericht uit voor de inloopavond.

Inloopavond
Heb jij na het bekijken van het voorlopig inrichtingsplan vragen? Mis dan niet de inloopavond op dinsdag 5 september tussen 18.00 en 20.00 uur in de 'keet Plantage' De medewerkers van de gemeente en de vrijwilligers van de speeltuinvereniging geven je graag een toelichting op het ontwerp en beantwoorden al je vragen. 'Keet Plantage' is het houten gebouw dat vlakbij bij de rotonde Bentinckshof-Plettenburglaan staat.

 

 

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen