Noorderhof en Bentinckshof eerder klaar dan gepland

17-11-2023
944 keer bekeken

Na een periode van zo'n 11 weken aan wegwerkzaamheden en wegomleidingen was er op 8 november eindelijk goed nieuws voor de inwoners van De Plantage. Na de Bentinckshof opende ook de Noorderhof weer voor al het verkeer, waarmee de hoofdontsluitingsweg van de wijk nu ook klaar is.

Hoewel de opening eerder dan verwacht plaatsvond, worden de laatste puntjes nog op de i gezet, waarbij met name nog aandacht wordt besteed aan het herstel en de afwerking van de bermen. Bovendien staat het inzaaien van de bermen nog op de planning.

In de nabije toekomst zal er ook een zebrapad worden aangelegd in de buurt van de rotonde. Dit zebrapad zal worden gemarkeerd met thermoplastische markering. De uitvoering van deze werkzaamheden is afhankelijk van het weer; naar verwachting zal dit in het voorjaar worden uitgevoerd.

De gemeente wil graag haar waardering uitspreken voor het geduld en begrip van alle bewoners en bezoekers tijdens deze bouwfase. Met het afronden van de werkzaamheden aan de Bentinckshof en de Noorderhof is een nieuwe mijlpaal bereikt in de ontwikkeling van De Plantage.

 

 

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen