Eerste opleveringen fase Parkzicht en Kantelen in februari 2024

17-11-2023
788 keer bekeken

In de laatste fase van deelplan 2 wordt hard gewerkt aan de projecten De Kantelen en Parkzicht. Het succes van het plan, gerealiseerd door Van Wanrooij Bouwbedrijf, blijkt wel uit de verkoop van alle 35 woningen nog ver voor de verwachte oplevering. De ontwikkeling neem gestaag vorm aan.

Eerste opleveringen
De eerste woningen in fase Parkzicht worden naar verwachting in februari 2024 opgeleverd. In deze fase worden 14 tweekappers en 3 vrijstaande woningen ontwikkeld. Met de afronding van fase Parkzicht in het vooruitzicht, zijn de woningen in fase Kantelen ook in aanbouw. In deze fase wordt een divers woningaanbod van rij- en hoekwoningen tot vrijstaande woningen aangeboden.

Een groot geheel
Michael van den Brink, Ontwikkelaar bij Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling: “We zijn trots op de ontwikkeling en realisatie van deze nieuwbouwwijk. Het plan is zo ontwikkeld dat elke fase een eigen karakter heeft, maar de wijk toch als een aangenaam geheel aanvoelt. De laatste woningen in nieuwbouwplan De Plantage worden naar verwachting opgeleverd rond april/mei 2024. Wij wensen alle toekomstige bewoners veel woonplezier!"

Binnenkort gaat ook Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling van start met de voorbereidingen voor een nieuwe fase in De Plantage. Houd de website www.plantage-meteren.nl in de gaten voor verdere informatie en updates over hun projecten.

Afbeeldingen

Registreren

Algemene informatie

Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Telefoon: (0345) 72 88 00
gemeente@westbetuwe.nl

 

Volg ons

  

 
 

 
 
 
Cookie-instellingen